Plaatsen van veranda's, pergola’s carports en terrasoverkappingen in de Kempen

Pergola's & veranda's plaatsen in de Kempen

Verandastock in Geel, Antwerpen, biedt u duurzaam opgebouwde veranda’s en pergola’s uit de sterkste materialen. Als ervaren verandabouwers weten we hoe we de perfecte veranda of pergola moeten maken en installeren. Ook voor zonwering voor uw veranda en ramen & deuren in hout, pvc en aluminium kunt u bij ons terecht!

Veranda

Wilt u een extra leefruimte creëren in uw huis die nauw aansluit met uw tuin? Dan moet u voor een veranda kiezen! U hebt ook de keuze tussen verschillende uitvoeringen zoals Victoriaanse of Engelse stijl, modern of klassiek. Een tuinkamer brengt ook veel licht binnen aangezien ze bijna volledig uit glas bestaat. We maken veranda's op maat, zowel in PVC als hout en aluminium!

Pergola

Een pergola staat ofwel aangebouwd tegen de gevel van uw huis of of ze is vrijstaand (losstaande overkapping) en is al dan niet voorzien van muren of afsluitingen. U vindt ze vaak terug in de tuin, waar ze dienen als klimrek voor allerlei planten. Pergola's worden vaak vervaardigd uit hout of metaal en worden gebruikt om bijvoorbeeld een terras of pad te voorzien van schaduw.

Overkapping

Ook voor overkappingen (ook wel bekend als afdaken of overdekkingen) bent u bij ons aan het adres. Wilt u de oprit overdekken zodat uw auto altijd droog staat? Of wilt u uw zwembad of terras een dak geven? Geen probleem! U bent bij ons aan het juiste adres voor:

  • Carports: zowel alumunium als hout en pvc
  • Terrasoverkapping
  • Zwembadoverkapping

We komen bij u langs om alles op te meten en bezorgen u een gratis offerte, mét gedetailleerd grondplan. Zo ziet u meteen wat u kunt verwachten en hebt u een helder overzicht van de kosten. Zit u met vragen? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren!

Veranda herstellen of renoveren in Geel

Is uw veranda stuk en kan ze wel een herstelling gebruiken? Of wilt u uw huidige veranda laten renoveren? Ook dat kan. Onze vakmensen werken alle schade aan uw veranda weg, met de juiste materialen. Is uw veranda of pergola verouderd? Dan maken wij hem weer als nieuw.

Contacteer ons nu voor meer informatie voor het herstellen of renoveren van uw veranda!

Gratis offerte

Zoekt u een veranda, terrasoverkapping of pergola in Geel? Vertrouw op Verandastock

Verandastock levert en plaatst veranda’s, pergola’s en terrasoverkappingen in Geel, Herentals, Antwerpen, Turnhout, Olen, Lier, Schilde, Deurne, Wijnegem, Schoten, Brasschaat, Lint, Mechelen, Wommelgem, Duffel, Brecht, Mortsel, Edegem, Wuustwezel, Kasterlee, Tessenderloo, Westerlo, Boechout, Kapellen, Berlaar, Nijlen en Ranst.

Verandastock

Plaatsen van veranda's, pergola’s carports en terrasoverkappingen in de Kempen